Τα τελευταία έργα μας

Ο τουρισμός ως μία από τις σημαντικότερες βιομηχανίες της χώρας, χρειάζεται σύγχρονες εγκαταστάσεις φιλοξενίας και υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών, προκειμένου να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της παγκόσμιας αγοράς. Η ανακαίνιση του ξενοδοχείου και η παρουσίαση μιας σύγχρονης εικόνας χώρων και υπηρεσιών έχει άμεση ανταποδοτικότητα.

Μία τέτοια αναμόρφωση μπορεί να επιτευχθεί μόνο με τη σωστή συντήρηση, εξέλιξη και εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων.

Η NP Constructions με εμπειρία πολλών ετών, έχοντας εδραιωθεί στο χώρο της κατασκευής και αναδειχθεί ανάμεσα στις εταιρείες ανακαίνισης ξενοδοχείων, αναλαμβάνει τη μερική ή ολική μετατροπή και συντήρηση ξενοδοχειακών μονάδων, τουριστικών καταλυμάτων και ενοικιαζόμενων δωματίων.

Η έμπειρη ομάδα μηχανικών και εργατοτεχνιτών μας, εγγυάται την έγκαιρη οργάνωση, υλοποίηση και αναβάθμιση οποιουδήποτε τμήματος του ξενοδοχείου. Από τον σχεδιασμό λουτρών (τοποθέτηση πλακιδίων μπάνιου, φωτιστικών, ειδών υγιεινής) και δωματίων (ταπετσαρίες, έπιπλα, υφάσματα κλπ.) μέχρι τον ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό και την αναδιάρθρωση των εκάστοτε χώρων. Στην NP Constructions δεσμευόμαστε να πετύχουμε το μέγιστο αισθητικό αποτέλεσμα συμβαδίζοντας με τις ανάγκες και τη φιλοσοφία του κάθε επιχειρηματία.

Γνωρίζουμε ότι το σημαντικότερο σε ένα ξενοδοχείο είναι η ποιότητα κατασκευής και η τήρηση του χρονοδιαγράμματος. Η γνώση μας πάνω στις ανακαινίσεις ξενοδοχείων, μας έχει επιτρέψει να αναπτύξουμε μια φόρμουλα εργασιών η οποία προσαρμόζεται απόλυτα στις πιεσμένες χρονικές απαιτήσεις και αποδίδει ένα άψογο ποιοτικά αποτέλεσμα.

Καλέστε μας για μια δωρεάν εκτίμηση.

Δώστε μας την ευκαιρία να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας.