Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Με πολυετή εμπειρία, η NP Constructions έχει εδραιωθεί ως μία ισχυρή κατασκευαστική εταιρεία στον χώρο των ανακαινίσεων σπιτιών,κτηριακών και ξενοδοχειακών μονάδων. Η λειτουργία μας βασίζεται στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό ο οποίος θεμελιώνεται από την επιστήμη της μηχανικής.

Σκοπός μας είναι να εστιάζουμε στις ανάγκες σας προσφέροντας την υψηλότερη δυνατή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών. Με σύγχρονες τεχνικές, αξιοπιστία και υπευθυνότητα, επιτυγχάνουμε καινοτόμες λύσεις δημιουργώντας χώρους που ανταποκρίνονται στις δικές σας προοπτικές.

Το άριστα καταρτισμένο δυναμικό της εταιρείας μας που αποτελείται από έμπειρους Εργατοτεχνίτες, Αρχιτέκτονες, Πολιτικούς Μηχανικούς, Διακοσμητές, Μηχανολόγους Μηχανικούς και Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς είναι ικανό να σας συμβουλεύσει εστιάζοντας στην καταλληλότερη λύση για τον χώρο σας. Η άρτια τεχνική εξειδίκευση των συνεργατών μας, η ευελιξία, το πνεύμα συνεργασίας, το πάθος για δημιουργία σε συνδυασμό με τη χρήση μόνο επώνυμων πιστοποιημένων υλικών που πληρούν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές, εγγυούνται την άψογη αλλά και ομαλή αποπεράτωση οποιουδήποτε έργου.

Στην NP Constructions κατανοούμε πλήρως τις γρήγορες ταχύτητες των καιρών μας. Γι’ αυτό είμαστε πάντα προετοιμασμένοι να ανταπεξέλθουμε με ακρίβεια στα χρονικά περιθώρια που έχουν οριστεί από κοινού με τον πελάτη. Ο αρμόδιος Μηχανικός επιβλέπει καθημερινά την πρόοδο των εργασιών, με στόχο την εκτενή ενημέρωση και τη διασφάλιση της ποιότητας του έργου. Έτσι επιτυγχάνουμε την ενίσχυση του αισθήματος αμεσότητας και αξιοπιστίας, συστατικών ιδιαίτερα σημαντικών για την επιτυχημένη ολοκλήρωση του κάθε εγχειρήματος.

Εμπιστευτείτε μας και ελάτε να αναδείξουμε μαζί την επιχείρηση, την ιδέα, το όραμά σας!