Η εταιρία μας πραγματοποίησε εργασίες προσθήκης ορόφου σε κτίριο στην περιοχή της Γλυφάδας.

Πρόκειται για project με την χρήση μεταλλικού σκελετού, κατασκευή η οποία ξεχωρίζει για την ταχύτητα κατασκευής της, τις αντισεισμικές της ιδιότητες, τη σχεδιαστική ελευθερία καθώς και για την φιλικότητα προς το περιβάλλον.

To διαμέρισμα επενδύθηκε με κρυφούς φωτισμούς, με τις έντονες LED γεωμετρίες στην οροφή του σαλονιού να πλαισιώνουν τη σύγχρονη κατασκευαστική αισθητική.

Η κουζίνα σχεδιάστηκε με στόχο την βέλτιστη εργονομία του χώρου. Τα υλικά είναι υψηλών προδιαγραφών με τα πορτάκια και τον  πάγκο  να είναι της εταιρίας  EGGER καθώς και μηχανισμούς του οίκου BLOUM.

Στους υγρούς χώρους προστέθηκε ένα χαμάμ ανατολίτικου design, ενώ το τζακούζι στους εξωτερικούς χώρους προσδίδει επιπλέον στιγμές χαλάρωσης.

Για τη θέρμανση και ψύξη του χώρου, χρησιμοποιήθηκε αντλία θερμότητας του οίκου Aermec σε συνδυασμό με Fun Coil Nordstrom super slim.

Λόγω της ιδιαιτερότητας της περιοχής καθώς και του υφιστάμενου κτιρίου, η απομάκρυνση των μπαζών ήταν ιδιαίτερα δύσκολη διαδικασία γι αυτό και διενεργήθηκε με τη χρήση τηλεσκοπικών γερανών.

Τα συστήματα αλουμινίου είναι ανώτερης ενεργειακής κλάσης, της εταιρίας EUROPA.

Το project αυτό έλαβε ιδιαίτερου ενθουσιασμού, καθώς η δημιουργία του αποτελούσε ένα από τα βασικά όνειρα του ιδιοκτήτη. Σαν Np Team τον ευχαριστούμε  μας  εμπιστεύτηκε!